avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Data in judecata de catre avocat
Discuție deschisă în Executare silită

Data in judecata de catre avocat

Este vorba de sora mea. In urma cu 3 ani, ea fiind plecata in tara, l-a imputernicit pe un avocat sa gaseasca cumparator pt. un apartament contra sumei de 1000 euro. Dupa un an de zile (si dupa ce pretul apartamentui a scazut cu 10.000 euro) sora mea si-a gasit singura cumparator pt. apartament. Pentru ajutorul acordat de avocat (deranjul si deplasarile lui sa aratate apartamentul potentialilor cumparatori) acesta a primit de la sora mea suma de 400 euro (fara nici o chitanta)

Acum cateva zile ea a primit un proces verbal (la locul de munca) prin care e anuntata ca a fost data in judecata de catre avocat pt. cei 1000 euro, acesta castigand prin neprezentarea surorii mele, acum urmand sa i se sustraga acei bani din salariu.

Ce poate face ea in acest caz? Poate face recurs??

Va multumesc pt. ajutor,
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 20:06, 8 Iunie 2011
va puteti folosi de calea de atac legala. angajati un"avocat" care sa va apere drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte lamurire conventie predare imobil andramihaela666 andramihaela666 Buna ziua ! Am semnat in nov 2017 o conventie la avocat in calitate de proprietar prin care in termen de 3 ani pana la nov 2020 ma oblig sa predau ... (vezi toată discuția)
Invinuita pe nedrept ContSters104013 ContSters104013 Sora mea a inchiriat o garsoniera in regim hotelier pentru 2 zile unui cuplu. Acestia i-au achitat 160 lei (contravaloarea a 2 zile). In prima noapte ea a fost ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, credite... complicat :( network.interface network.interface Buna ziua! Ma intereseaza sa aflu la ce rezultate ma pot astepta in urma unei partaj. Daca nu reusesc sa salvez relatia noastra, sunt decis sa divortez. ... (vezi toată discuția)