Va rog sa mi raspunda si mie cineva la acest subiekt...
Intro buna zi am fost informat verbal de seful meu ka am fost suspendat...pe data de 30 ale luniimai,iar la 4 zile dupa aceasta(in timpul suspendarii) mi a venit akasa o decizie kare ma anuntza ka de pe data de 31mai mi a fost suspendat c.i.m ul si sunt konvokat la sediul firmei in vederea realizarii cercetarii disciplinare pe data de 08 iunie(azi). La cercetarea disciplinare a participat dekt direktorul de zona si ku mine. La aceasta cercetare m i s a cerut sa skriu o nota explikativa in legatura ku un referat pe kare nici makar nu l am vazut k sa l iau la kunostiinta si sa l semnez, iar knd am cerut sa vad réferatul am fost refuzat iar eu n am vrut sa skriu nota explikativa. Ce este de fakt in situatia asta??
Problema este ca nu mai exista sanctiunea supendarii pe durata cercetarii disciplinare ... acest text a fost abrogat prin Legea nr.40/2011 .
Prin urmare, atacati in instanta decizia de sanctionare ... Sancţiunile disciplinare sunt expres prevăzute de lege, enumerarea lor având caracter limitativ
Oricum aveam de gand sa i actionez in instanta, de oarece suspendarea si cercetarea disciplinara sunt puse la cale ptr ca am reclamat la i.t.m. ca nu se respecta c.i.m. ul, iar i.t.m. mi a raspuns sa demonstrez in instantza cele spuse ptr ca ei au verificat si nu scrie in nici un pontaj ca facem ore suplimentare-si nici nu o sa gaseasca la vreo firma pontate orele suplimentare... Aia e...,iata inca o institutzie inutila in tara asta...:(
Absente nemotivate
tesasuv
Pot modifica pontajul de lucru pe luna decembrie in sensul de a pune un angajat absent nemotivat in zilele de 24-26 decembrie, sau sunt obligat sa solicit ... (vezi toată discuția)