avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda din tren vine acasa?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda din tren vine acasa?

amenda primita pe tren dat de controlor pt faptul ca am fumat imi vine acasa? nu am semnat si nici nu am vazut ce mi-a trecut in procesul verbal. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 22:33, 8 Iunie 2011
Vine, vine, dar nu cu trenul, ci cu posta :)
amenda o puteti plati la administratia financiara careia ii sinteti arondat.
Procesul-verbal de constatare a contraventiei va fi comunicat,
iar de la comunicare aveti 15 zile termen sa formulati plangere
impotriva procesului verbal.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
Daniel Coman, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cfr gidragos gidragos Acum un an si ceva (mai exact in iulie 2009) am circulat fara bilet cu un tren accelerat. Controlorul de tren a decis sa-mi dea amenda, deoarece nu aveam bani ... (vezi toată discuția)
Instiintare plata amenda circulatie fara proces verbal marinelasss marinelasss buna ziua, am primimit de la circa financiara instiintare ca am de platit amenda conform unui proces verbal din luna ianuarie. Nu am luat la cunostinta si ... (vezi toată discuția)
Amenda jandarmerie ! x3v1lx x3v1lx Buna ziua. Iin data de 06.11.2008, in urma unei razii a controlorilor RATB, am fost surprins ca ma deplasam cu tramvaiul fara bilet. Am fost coborat de ... (vezi toată discuția)