avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare de la recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare de la recuperatori

Am folosit 2 luni de zile abonamentul celor de la [editat] fara a semna un contract cu acestia. Au venit sa ne instaleze reciverul, la solicitarea telefonica a noastra, urmand ca ulterior sa mergem intr-un sediu [editat] sa facem contractul.

Nefiind multumiti de serviciile lor, deoarece se intrerupeau tot timpul posturile, si pentru ca nu am semnat nici un contract cu acestia am refuzat sa platim suma de 148 ron.

Ne pot obliga sa platim acesti bani?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 08:16, 10 Iunie 2011
In lipsa unui contract de prestari servicii va fi foarte greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract upc raduburiu raduburiu BUNA ZIUA,am si eu nevoie de sfatul dv..sa vapun despre ce este vorba:sunt abonat upc de 5 luni dar fara a avea un contract semnat.adica eu locuiesc cu ... (vezi toată discuția)
Contract servicii internet sonia54 sonia54 Doresc sa inchid, sa reziliez un contract de servicii internet si telefonie, care este pe numele baiatului, el fiind plecat din tara. Am intrebat la telefon ... (vezi toată discuția)
Abonament telefon mobil expirat, dar prelungit fara acordul meu Bamse44 Bamse44 Buna, Am avut un abonament cu o firma de telefonie mobila, care a expirat, dar abonamentul mi s-a prelungit automat in fiecare luna. La un moment dat am depus ... (vezi toată discuția)