avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... REZILIERE CONTRACT UPC
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

REZILIERE CONTRACT UPC

BUNA ZIUA,am si eu nevoie de sfatul dv..sa vapun despre ce este vorba:sunt abonat upc de 5 luni dar fara a avea un contract semnat.adica eu locuiesc cu chirie,i-am contactat telefonic,au venit mi-au instalat cele necesare( pt care am platit la factura),urmand ca eu sa merg la sediu pt semnarea contractului.din varii motive nu am ajuns.dupa 4 luni proprietarul a vandut locuinta si normal ca m-am mutat dar nu pot lua cu mine abonamentul pt ca proprietarul unde m-am mutat are abonament la o alta companie.si acum vine partea cand am nevoie de un raspuns din partea dv.daca eu nu am nici o copie a contractului,nu am semnat nici un contract,pot fi obligat sa platesc taxa de reziliere
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 14:51, 14 Noiembrie 2012
Nu uitati ca exista factura semnata de dvs cu ocazia montarii instalatiei pentru receptionarea serviciilor
Factura probeaza acordul dvs de vointa pentru instalarea componentelor serviciilor,astfel incat puteti fi obligat la suportarea c/v reziliere atat de catre furnizorul de servicii cat si de catre proprietarul spatiului
In contract scrie foarte clar ca in caz de instrainare a apartamentului, de incetarea contractului de inchiriere, etc. etc. nu se plateste taxa de reziliere a contractului....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rhona1984 rhona1984 va rog sa ma sfatuiti ce sa fac? anul trecut am locuit in cluj-napoca intr-un apartament inchiriat. ne-am inteles cu proprietarii sa-l inchiriem pt mai mult ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc Andrei712 Andrei712 In luna ianuarie a acestui an am decis rezilierea contractului cu upc deoarece in luna decembrie anul trecut am avut probleme cu internetul iar in luna ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc care nu are semnatura mea GarfieldStefy GarfieldStefy Buna ziua! Am o nelamurire. Sunt clienta UPC din luna Septembrie 2008 . Vreau sa renunt la serviciile lor, insa ei imi spun ca nu sunt sub contract minim ... (vezi toată discuția)