Cu respect.
In urma unui contract de v/c , cumparatorul a fost dat in judecata pentru lipsa discernamant a vanzatorului. Sentinta a fost data impotriva cumparatorului,mai exact se repun partile in situatia dinainte prin plata de catre vanzator a sumei integrale si plata de cheltuieli de judecata de catre cumparator, la baza acestei sentinte a stat o internare la un spital de psihiatrie pe o perioada de 3 saptamani cu vreo doua luni inainte de semnarea actului, medicina legala prin 2 scrisori nu se poate pronunta asupra cazului la momentul semnarii actului.Vanzatorul sustine singur ca este "NEBUN" (cu toate ca stim cu totii ce zice nebunul,EU SUNT SANATOS ,TOTA LUMEA E NEBUNA) aici cred ca e singurul nebun din lume care da dovada de luciditate permanenta invocand si sustinandu-si starea de nebunie . EU CRED CA TREBUIE SA FII DESTEPT CA SA O FACI PE PROSTU, SAU DUPA CAZ SANATOS CA SA O FACI PE NEBUNU.....
Dupa doi ani, castiga nebunul vanzator,acum cumparatorul poate cere cheltuielile suportate cu perfectarea actelor si dobanda la banii dati tinuti de vanzator in banca pe toata durata procesului?Si care este calea de a cere
VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Va salut .
Am revenit acu pe forum si vreau sa spun ca :
-Instanta ma obliga pe mine sa platesc taxa ei de timbru, ba mai mult reclamanta vanzatoare nu vrea sa dea banii , ii fac executare silita si tot ea in sanatatea ei nebuna face contestatie la executare ca nu este de acord sa plateasca si executorul, instanta da curs contestatiei si am termen pe 21 sept 2011.
, si o sa vad ce se va mai intamplat , prea multe nu mai astept de la instanta , deja am vazut destule , astfel am devenit IMUN la toate>>.....
-MAI SPER UN AVOCAT CURAJOS CARE POATE SA MAI JONGLEZE CU DOSARUL MEU>>>
APROPO,NU POT SA SCRIU TOATA HOTARAREA TRIBUNALULUI , CI O MICA FRAZA,CITEZ: CHIAR DACA DIN ACTELE MEDICALE ''NU REZULTA'' LIPSA DISCERNAMANTULUI , COROBORAND SIMPTOMATOLOGIA BOLII CU STAREA DESCRISA DE RECLAMANTA , INSTANTA APRECIAZA CA LA MOMENTUL INCHEIERII ACTULUI NU A AVUT DISCERNAMANT...MERGE ASTA (DACA SUNT MORT DE CE MA MAI INGROPI)
E tare nu , avem doctori docenti, si tot respectul pentru ei, dar mai avem si judecatori doctori care sunt mai presus de RESTUL....IAR DACA TI-E DOR DE HAGA CITESTE MAI BINE UN CARAGIALE , DEVII MAI OPTIMIST, MAI SANATOS SI ITI MAI PIERE SI CHEFUL DE CARAREA CE DUCE PANA ACOLO....
Rog un medic psiho sa dea cu parerea in acest caz , poate eu sunt nebunul iar in NEMERNICIA MEA REFUZ TESTAREA MEDICALA SI TRATAMENTUL...POATE
DIAGNOSTIC "EPISOD MANIACAL"
Discernamant
svixer
Cum poti dovedi ca o persoana nu a avut discernamant cu 4 ani in urma ?
La ora actuala chiar nu are discernamant (nu exista un act in care este pus sub ... (vezi toată discuția)