avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card de cumparaturi- neplata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card de cumparaturi- neplata

Mama mea a contactat un credit pentru un card de cumparaturi pe care mi l-a inmanat mie. Am platit ratele fara probleme pana am ramas fara job. Am familie de intretinut si nici parintii mei nu o duc mai bine ca sa ma poata ajuta. Zilele acestea mama a primit o instiintare ca va fi executata silit pentru "fabuloasa" suma de 1700 RON. Am sunat la firma de avocatura de unde am primit somatia si m-au instiintat ca dosarul este deja la tribunal si ca pentru aceasta suma, mamei ii va fi executat apartamentul pe care il detine impreuna cu tatal meu. Chiar se va ajunge la acest lucru sau ii va fi executata doar pensia (acesta fiind singurul ei venit)? Ma gandesc la faptul ca suma nu e totusi foarte mare. Va rog sa imi raspundeti!!!
Cel mai recent răspuns: olgachelu , utilizator 16:43, 9 Iunie 2011
daca ajungeti in instanta se poate solicita o reesalonare a datoriei sau este posibil sa i se opreasca si din pensie insa acest lucru il poate stabili numai instanta de judecata.fiind suma f. mica parearea mea este ca nu se va ajunge la o executare silita.oricum mai asteptati si alte pareri de la alti colegi.succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de infiintare a popririi Scr3wBall Scr3wBall Azi am primit (ma rog mama a primit) o adresa de infiintare popriri in urma unui litigiu dintre TERMICA si Asociatia de proprietari (la care are de platit ... (vezi toată discuția)
Executor bancar andac andac Am facut o cerere de reesalonare a intregii sume,am primit raspuns telefonic sa depun 10% din suma ca sa se poata face reesalonarea,insa in ce conditii nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita din pensie anticipata yubi yubi Buna ziua, mama mea a contractat un credit de nevoi personale fara ipoteca in valoare de 5000 euro si un card ca credit cu o valoare de 1500 ron. A ramas fara ... (vezi toată discuția)