avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren intravilan

Am avut mostenire un teren intravilan, insa primaria nu a mai vrut sa-mi dea acel teren si mi s-a dat un altul. Nestiind exact locul unde se afla cei de la primarie mi-au trimis persoana care se ocupa cu cadastre, sa-mi bata tarusii(cum se zice in popor)
Acest domn mi-a cerut cate 50Ron pentru fiecare tarus(in total 4 tarusi)
Si ma intreb daca este corect sa platesc acesti bani. Si daca nu, cui trebuie sa ma adresez??
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:43, 9 Iunie 2011
e obligatia dvs sa platiti banii pt intarusare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare cumparare vinzare teren intravilan infogather infogather As dori sa aflu ce acte trebuie sa prezint la cumpararea unui teren intravilan,pe care urmeaza sa construiesc o casa?. De asemenea vinzatorul ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)
Gardul vecinului pe terenul meu aresss aresss Salut, Am si eu o \"mica\" problema cu unul dintre vecini. Am achizitionat un teren, si dupa ce am facut masuratorile pt cadastru am realizat ca intre ... (vezi toată discuția)