avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

in anul 1991mama mea a vindut printr un act de mina unui unchi din partea tatalui locul de casa iar unui nepot nistepe care tatal meu il detinea (tatal meu a decedat in 1984 ).in urma intelegerii am primit o suma--mentionata in act-- dar in realitate am primit doar 1/2 din suma .la martori sa trecut si nepotul . oresc sa stiu are vreo valoare acel act scris de mina si fara a fi prezent vreun notar
Cel mai recent răspuns: luciano72 , utilizator 18:29, 9 Iunie 2011
atata vreme cat succesiunea nu s-a dezbatut la notar si dvs nu ati facut declaratie de renuntare la cota dvs in fata notarului actul incheiat de mama dvs este lovit de nulitate.
am uitat sa mentionez ca in acel act am semnat toti fratii -4(patru}precum ca sunt em deacorzi ca mama noastra sa vinda acel pamint la acea data eu singur aveam peste 18 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate face succesiune ? Dorina56 Dorina56 Buna ziua, Am urmatoarea problema: 1. mama a decedat in data de 12.09.2004 2. dupa moartea ei am ramas 3 copii in viata, un nepot de la fiul decedat si ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters238389 ContSters238389 Dupa unchiul meu fratele mamei mele (fara copii) decedat de 27 ani nu am dezbatut succesiunea nici eu si nici nici sotia supravietuitoare, asa ne-am inteles ... (vezi toată discuția)
Mostenire? luciano72 luciano72 dupa moartea tatalui meu mama mea a vandut unor unchi din partea tatalui locul de casa si restul de pamint . Mentionez ca la data vanzarii toti cei 4 patru ... (vezi toată discuția)