avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Biserica de langa casa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Biserica de langa casa

Buna ziua,
Imi poate spune cineva ce pot sa fac in situatia in care m-am trezit cu o adunare de cult langa casa mea. Ei se aduna intr-o casa invecinata dotata cu boxe puternice, se roaga, fac repetitii, tin slujbe si asta zi de zi. Ba uneori si noaptea. Stie cineva cine reglementeaza functionarea cultelor?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elidor , utilizator 20:51, 9 Iunie 2011
Langa blocul unde stau era o carciuma care folosea muzica data la maxim.Mai multi vecini au sunat la 112 pt tulburarea linistii publice si , incet,incet, s--a terminat cu zgomotul Dar este Ministerul culturii si cultelor si ar trebui sa fie si o autoritate care le-a dat dreptul de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea linistii publice VieChaya VieChaya Eu sunt studenta la Conservator, la vioara. Precum va puteti imagina, trebuie sa studiez si la facultate nu sunt suficiente sali. In consecinta, conjunctura ma ... (vezi toată discuția)
Tulburarea folosintei locuintei - art 320 cp annamariacir annamariacir Buna ziua, Am probleme de un an de zile cu un vecin care ba asculta muzica la maxim, ba se uita la filme/tv in asa fel incat pot auzi clar la ce se uita. ... (vezi toată discuția)
Interpretare lege 61/1991 - tulburarea linistii ContSters337266 ContSters337266 Buna ziua, In imediata apropiere a blocului unde locuiesc, un club/discoteca tulbura linistea locatarilor cate 2-3 nopti pe saptamana cu ... (vezi toată discuția)