locuiesc lana un restaurant care a facut o terasa de vara din scandura si placaj acoperita cu tigla fara a ne cere acordul. de curand a mai facut si un cuptor in stil rustic iar hornul este la o distanta de 7 m de ferestrele noastre . am fost la primarie iar d-nul primar spune ca domnul cu terasa si restaurantul va intra in legalitate tinandu-i partea si gasindu-ne noua tot felu de probleme ca hornul nostru de pe casa scoate si el fum , cotetul porcului nu e la la nu stiu ce distanta etc . mai mult ne-a spus ca nu are autorizatie de constructie pe terasa dar ca o sa isi faca si in ce ne priveste va lua masuri . ce ne sfatuiti sa facem?
buna ziua in legatura cu terasa vecinului facuta fara autorizatie vroiam sa va spun ca totusi primarul pana la urma ia dat autorizatie de constructie iar noi la-m actionat in instanta in data de 7 septembrie este prima infatisare dar avocatul lui umbla ca sa ne impacam sa nu ajungem in instanta ca el o sa faca gard de beton sa nu se mai auda ce bla bla noi vrem demolare nu zid de beton si antifonare si am inteles ca fara acordul nostru nu putea obtine autorizatia iar acordul nostru nu o sa il aiba niciodata . intrebarea mea este de se insista atat sa nu ajungem in instanta? sau rolul avocatului este de a impaca partile? multumesc