avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terasa de vara facuta chiar in gardul vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terasa de vara facuta chiar in gardul vecinului

locuiesc lana un restaurant care a facut o terasa de vara din scandura si placaj acoperita cu tigla fara a ne cere acordul. de curand a mai facut si un cuptor in stil rustic iar hornul este la o distanta de 7 m de ferestrele noastre . am fost la primarie iar d-nul primar spune ca domnul cu terasa si restaurantul va intra in legalitate tinandu-i partea si gasindu-ne noua tot felu de probleme ca hornul nostru de pe casa scoate si el fum , cotetul porcului nu e la la nu stiu ce distanta etc . mai mult ne-a spus ca nu are autorizatie de constructie pe terasa dar ca o sa isi faca si in ce ne priveste va lua masuri . ce ne sfatuiti sa facem?
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 14:02, 7 Iulie 2011
buna ziua in legatura cu terasa vecinului facuta fara autorizatie vroiam sa va spun ca totusi primarul pana la urma ia dat autorizatie de constructie iar noi la-m actionat in instanta in data de 7 septembrie este prima infatisare dar avocatul lui umbla ca sa ne impacam sa nu ajungem in instanta ca el o sa faca gard de beton sa nu se mai auda ce bla bla noi vrem demolare nu zid de beton si antifonare si am inteles ca fara acordul nostru nu putea obtine autorizatia iar acordul nostru nu o sa il aiba niciodata . intrebarea mea este de se insista atat sa nu ajungem in instanta? sau rolul avocatului este de a impaca partile? multumesc
Rolul avocatului este de a apara interesele clientului.

Interesul clientului este sa nu ajunga in instanta pentru ca ii va fi demolata constructia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie terasa de vara a unui restaurant intre case dana_30 dana_30 Buna ziua vreau sa ma lamuriti si pe mine . Locuiesc la tara si langa mine sa facut un restaurant iar acum de curand a inceput sa construiasca o terasa de ... (vezi toată discuția)
Proiect de demolare Mircea Razvan Mircea Razvan Buna ziua. Am castigat definitiv un proces civil in care sunt abilitat sa demolez constructiile de beton si zidarie pe schelet metalic ( foste cotete ) ... (vezi toată discuția)
Constructie care nu indeplineste distanta fata de gardul vecinului maur maur Buna ziua. Vecinul a construit o casa la o distanta de aprox. 45 cm,de gardul meu si nu are nici autorizatie de constructie. Este legal si daca nu ce se ... (vezi toată discuția)