avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum imi recuperez banii?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum imi recuperez banii?

firma x incheie anumite contracte pentru firma y.
firma x incheie un acord verbal cu angajatii ca vor primi o suma pentru fiecare contract incheiat , bine inteles in afara orelor de program . termenul a fost de 2 luni . au trecut sase luni de atunci , firma y a platit integral contractele catre firma x , dar firma x nu a platit catre angajati decat o parte din contracte .
cum putem recupera restul banilor din contracte?(contractele pentru firma y sunt semnate in clar de catre cel care le-a intocmit)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 10 Iunie 2011
Daca nu aveti semnat un acord/clauza contractuala privind acordarea unui bonus pentru fiecare contract incheiat se va considera ca v-ati facut datoria pentru care ati fost angajati si sunteti platiti conform contractului incheiat.
Pentru a va recupera diferenta de bani ar trebui sa promovati o actiune in instanta si sa dovediti intelegerea verbala incheiata cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am gresit la intocmirea contractului de munca Gabriela-B Gabriela-B Buna ziua, La cateva luni de la intocmirea unui contract de munca am realizat ca din greseala am lasat o clauza in plus in contractul angajatului (am ... (vezi toată discuția)
Plata facturi cand ai emis tu facturi de penalitati kyky42 kyky42 Vreau sa ma lamuresc cu o problema. Exista 2 contracte de prestari lucrari pentru 2 puncte de lucru incheiate de firma X ca si beneficiar cu firma Y ca si ... (vezi toată discuția)
Problema incasare bonus de la firma ContSters184692 ContSters184692 Pe langa contractul de munca al meu am semnat in 2009 cu angajatorul si o oferta in engleza cu pachetul in afara de salariu. Problema mea este doar cu cel de ... (vezi toată discuția)