avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj pentru absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj pentru absolventi

BUNA SEARA, UN ABSOLVENT DE LICEU,CU BACALAUREATUL LUAT SAU NU,PRIMESTE SOMAJ?CARE E PERIOADA DE LA CARE BENEFICIAZA?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:40, 10 Iunie 2011
1. In maximum 60 de zile de la absolvire trebuie sa se inregistreze la Agentia de Somaj de care apartine cu domiciliul.
2. Dupa aceste 60 de zile va primi o indemnizatie de somaj de 250 lei pe luna, timp de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa absolvirea liceului a_li_na a_li_na Buna ziua, dupa cate zile pot depune dosarul pentru somaj dupa absolvirea liceului? (vezi toată discuția)
Am terminat liceul, pot beneficia de somaj Razerica Razerica Buna ziua ma intereseaza ce am nevoie pentru a beneficia de ajutorul de somaj am terminat clasa 12a nu am luat bacul pentru ca am corigenta la romana si mate ... (vezi toată discuția)
Somaj Moussy Moussy In primul rand va salut. Pentru ca tot e isteria asta cu BAC-ul picat sau luat am si eu o intrebare. Cei care au picat bacul,nu se pot inscrie la o ... (vezi toată discuția)