avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator

Buna seara,DORESC UN RASPUNS CAT MAI RAPID DEOARECE SUNT
PRESATA DE TIMP
Locuiesc in italia si am decis sa vind locuinta de aic si administratorul refuza sa-mi ia banii pentru intretinere deoarece tocmai pe data de 14 este zii de incasari.Mentionez ca ziua de incasare este in fiecare marti. eu trebuie ca luni sa plec, ce pot face sunt disperata.
Cel mai recent răspuns: ogra , utilizator 16:38, 10 Iunie 2011
Lasati banii la un vecin de incredere sau la o ruda, un prieten, sa va plateasca intretinerea ....sau achitati-o in contul bancar al asociatiei sau trimiteti banii prin mandat postal sau curier rapid cu confirmare de primire.
Adresativa presedintelui asociatiei sau comitetului executiv...
Probabil ca nu puteti vande apartamentul fara adeverinta de la asociatie si de aceea trebuie sa achitati debitele pentru a obtine adeverinta, asa este?
Sigur ca trebuia sa va planificati un pic aceasta tranzactie si sa fi achitat debitele si sa obtineti adeverinta martzea care tocmai atrecut si nu martzea care o sa vina.
Daca, asa cum spuneti, nu mai puteti sta pana in ziua de incasari, incercati sa luati legatura cui presedintele, sa va elibereze adeverinta si sa platiti prin una din caile aratate in mesajele de mai sus.
Daca nu reusiti sa rezolvati cu cei din conducerea asociatiei, rezolvati-o cu viitorul proprietar si cu notarul.
Mergeti cu viitorul proprietar la afisierul asociatiei sa vada cat aveti de plata pe ultima lista afisata. In contractul de vanzare-cumparare solicitati notarului sa consemneze ca debitele aferente asociatiei vor fi achitate de cumparator.
Scadeti aceasta suma din banii ce-i incasati de la cumparator, lucru ce puteti sa-l faceti si pentru alte debite catre furnizori de servicii si utilitati care au si-acestia programul lor de facturare (si poate veni factura peste o luna, doua). Asa puteti regla cu energia electrica, gazul, telefonul fix, abonamente cablu tv...
Platiti prin banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata intretinerii ultimelor 2 luni inainte de vanzarea unei locuinte cand intretinerea nu este afisata. nickalai17 nickalai17 Buna ziua, Am cumparat un apartament in noiembrie anul trecut si am o problema cu asociatia de locatari. Cand am cumparat apartamentul fostului proprietar i ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere sutica sutica Buna ziua. Am cumparat o garsoniera. Contractul de vanzare-cumparare s-a incheiat la data de 28 august a.c., eu intrand in posesia garsonierei la data de 01 ... (vezi toată discuția)