avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... compensare 15% din brut pe perioada concediului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

compensare 15% din brut pe perioada concediului de maternitate

Va rog sa imi spuneti daca pot cere compensarea de 15% din salariul brut reprezentand diferenta dintre salariul de baza si indemnizatia acordata pe perioada concediului de maternitate.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 10 Iunie 2011
Daca aveti o asemenea prevedere in CCM aplicabil unitatii dvs. atunci puteti cere angajatorului sa o aplice.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
alinutza_b_b a scris:

Va rog sa imi spuneti daca pot cere compensarea de 15% din salariul brut reprezentand diferenta dintre salariul de baza si indemnizatia acordata pe perioada concediului de maternitate.

Va multumesc!


Numai daca o astfel de prevedere este cuprinsa in R.I, in c.c.m. la nivel de angajtor sau la nivel de armura de activitate aplicabil angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de muncà unic la nivel naÞional pe anii 2011-2014 ioana71 ioana71 Buna ziua. Medicul de familie mi-a spus ca exista o lege care obliga angajatorul sa plateasca diferenta de 15% pentru concediul prenatal si postnatal. Puteti ... (vezi toată discuția)
Cic2 daca cic1 expira cu o luna inainte de nasterea celui de-al doilea copil nerantula nerantula Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: - am un copil de 1 an si 4 luni, CIC_1 expira la data de 16.09.2010 - sunt insarcinata cu al doilea copil, care ... (vezi toată discuția)
Articolul 66 din ccm 2007 - 2010 Kitte Kitte La ce se refera Articolul 66 din CCM 2007 - 2010 ? Art. 66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o ... (vezi toată discuția)