avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sex chat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sex chat

traiesc in concubinaj de 7 ani si avem un copil de 6ani. De 6 luni ea sa despartit de mine si vrea ca luna asta sa se mute. Problema apre ca dorete copilu iar eu am prinso pentru a 4 oara ca face sex chat, si nu doresc ca, copilu sa stea cu ea facand aceasta 'prostitutie legala pe net' am posibilitatea de a castiga copilu in instanta? va rog un raspun de la cineva cu experienta. multumesc
Cel mai recent răspuns: AlexaDankloff , utilizator 12:59, 10 Iunie 2011
Din punct de vedere juridic nu ma pot pronunta pentru ca nu cunosc legea , dar pentru parerea ca om v-am trimis pm:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cum se impart copiii Covaci emil Covaci emil Buna sunt tatal a 2 copii (3-6ani) sunt in concubinaj de 10 aju cu mama copiilor mei , avand in vedere ca nu mai merge relatia intre noi... si timp de 11 ani ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca bebelus, locuinta copilului ionutd88 ionutd88 Buna ziua,ma numesc Ionut am si eu o intrebare si o rugaminte daca puteti sa ma ajutati,sunt casatorit de 2 ani si am si un copil in varsta de 10 luni,dar ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj SANDATENESCU SANDATENESCU Buna ziua Am nevoie de un sfat. Fiica mea este casatorita de 2 luni jumate, nu au nimic in comun decat banii castigati la nunta, banii care sunt intr-un ... (vezi toată discuția)