avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte aditionale privind criteriile de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte aditionale privind criteriile de evaluare

Imi spuneti va rog mult, daca este obligatoriu sa intocmim acte aditionale la R.I., la contractele indv. de munca, privind criteriile de performanta, sa intocmim alte fise de post decat cele existente, in care sa introducem aceste criterii? Sau ramane la latitudinea angajatorului, fara a exista riscul unei amenzi?
Cel mai recent răspuns: Edvinn , utilizator 18:05, 10 Iunie 2011
Edvinn a scris:

art. 262. c. muncii '' intocmirea reg. intern la nivelul fiecarui angajator se realizeaza in termen de 60 zile de la data intrarii in vigoare a prezentului cod''

Art.262 C.mun. prevede altceva ... Neexecutarea unei hotărâri judecătoreşti definitive privind reintegrarea în muncă a unui salariat constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 1 an sau cu amendă.

Dupa republicarea sa din 18.05.2011 , unele articole au o noua numerotare.
In sectiunea Documente Utile gasiti Codul Muncii - republicat.
si este si art. 19 c. muncii ..''..........ai dreptul la despagubiri pentru neinformare de cate angajator unde instanta judecatoreasca solicita acest lucru'' ......am facut un rezumat... este cam lung articolul :)
:)) il am pe ala care a aparut la inceput...nu stiam ca s-a schimbat
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2011
Edvinn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari la contractele de munca vechi Raluca Gorun Raluca Gorun Buna ziua, Imi puteti spune ce modificari trebuie sa se faca la contractele de munca incheiate anterior intrarii in vigoare a noului cod al ... (vezi toată discuția)
Noul formular de cim buiavasi buiavasi noile formulare care vor cuprinde criteriile si procedurile de evaluare se vor completa toti salariatii sau numai pt cei angajati dupa aparitia noilui cod al ... (vezi toată discuția)
Inca o intrebare despre evaluare 2011 ContSters60781 ContSters60781 Inteleg ca nu exista sabloane si ca depinde de profilul fiecarei activitati in parte insa am putea recapitula ce avem de facut cu privire la sistemul de ... (vezi toată discuția)