avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... furat Comunicare Hotarare civila - divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

furat Comunicare Hotarare civila - divort

Buna ziua sunt intr-un proces de 2 ani cu fosta sotie , ieri am fost la servici si am fost anuntat de postas ca a ajuns comunicarea in urma Apelului facut la tribunalul Bucuresti. L-am rugat sa imi puna comunicarea la cutia de scrisori , cand am ajuns acasa dupa terminarea programului de munca...comunicarea lipsea ( a fost furata ). ce pot face in cazul acesta....daca nu am acea comunicare nu mai pot face recursul ??? va rog mult ajutati-ma cu un sfat . Va multumesc !
Da, laau, aveti dreptate, din pacate nu se semneaza de primire pentru comunicarea actelor de procedura si, astfel, ele sunt indeplinite defectuos.
La posta nu prea aveti cum sa aflati ce s-a intamplat, iar comunicarile sunt, din nefericire, valide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate declarare recurs litigiu de munca PensiuneBradul PensiuneBradul Buna ziua. Sentinta de la tribunal mi a fost comunicat adica aruncat in cutia postala in data de 25 Octombrie 2013, eu declararea de recurs am trimis prin ... (vezi toată discuția)
Aceeasi instanta din constanta........situatie disperata!!!! rosu gheorghe rosu gheorghe De aproape patru luni astept de la instanta comunicarea unei motivari a hotararii pentru a putea introduce recurs. Am fost de nenumarate ori la tribunal sa ... (vezi toată discuția)
Comunicarea motivarii unei hotariri judecatoresti ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma ajutati : daca motivarea unei HOTARIRI JUDECATORESTI se comunica prin POSTA iar posesorul nu poate fi gasit de lucratorul postal ( s-a mutat de ... (vezi toată discuția)