avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

sotia a plecat la munca an italia de trei ani timp de un an am pastrat legatura dupa aia nu am mai vorbit deloc .noi am fost casatoriti avem un baiat an varsta de 9 ani pe care nu la mai vazut de doi ani nu sa interesat de iel nu ia trimis nimicia are acuma o fetita cu un alt barbat cu care are o relatie de doi ani.ieu nu am dato la abandon de familie am asteptat sa vina sa se intereseze de copil dar nu a venit.acuma a depus cerere de divort din vina amandurora cu mine nu a vorbit nu a trecut nici pe la copil ia locuind la o alta adresa an alt oras.ce sanse as avea sa ma reprezint singur la divort fara avocat tinand cont ca ia sia abandonat familia si are o fetita cu un alt barbat desi ia ieste anca casatorita cu mine.va rog sa-mi raspundeti nu stiu ce sa fac .ia nici macar nu se mai intereseaza de copil.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:19, 10 Iunie 2011
Va puteti reprezenta interesele in proces, fara sa fiti asistat de avocat, insa nu este recomandat in cazul dvs. Veti avea nevoie de o serie de inscrisuri doveditoare ale veniturilor dvs. si sotiei, ancheta sociala si martori. Va sugerez sa contactati un avocat.
faceti intampinare si cerere reconventionala prin care sa solicitati desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotiei precum si sa cereti incredintarea tutelei copiilor exclusiva catre dvs. veti avea nevoie de martori cu care sa probati ca sotia nu s-a ocupat si interesat deloc de copii in ultima vreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi obtin copilul legal in instanta saraluca saraluca sunt casatorit de 7 ani si avem o fetita de 6 ani.de cind s-a nascut copilul meu am numai discutii de genul ca eu imi iubesc copilul si pe ea nu o mai ... (vezi toată discuția)
Abandon familie ionucroman ionucroman sotia a plecat an italia an aprilie 2008 sa antors dupa un an a luat copilul de acasa a plecat la maicasa zicandumi ca ia divorteaza.Copilul iera an grupa ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare copil cristeo cristeo Buna ziua. Fratele meu se confrunta cu urmatoarea situatie si vreau sa-l ajut. Este casatorit de 2 ani, are un copil in varsta de 1 an si de cateva luni a ... (vezi toată discuția)