avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... imi ploua in apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

imi ploua in apartament

buna ziua...ma confrunt cu o problema grava...de care ori ploua afara imi ploua in apartament ..pentru ca apartamentul de deasupra este vai de capul lui si de acolo porneste tot iar de la mine apa se infliltreaza in perete pana la vecina de jos ..vecina de deasupra zice ca o sa rezolve treaba da nu se stie cand ...cum sa procedez cui ma pot adresa , mi se distruge apartamentul in felul asta
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 21:04, 10 Iunie 2011
Faceti o adresa scrisa catre presedintele asociatiei de proprietari. Sa vina, sa constate si sa puna in discutia comitetului executiv reparatia acoperisului.Toti proprietarii sunt obligati sa contribuie la reparatia acoperisului.
Intre timp ar fii bine sa chemati si cativa vecini, sa incheiati un proces-verbal si sa faceti foto. Asta in situatia in care o sa intampinati greutati si v-a trebui sa deschideti asociatiei un proces in obligatia de a face, respectiv de a repara acoperisul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis doru6 doru6 Stiu ca s-a mai discutat acest aspect, insa totusi nu m-am lamurti. Stau la etajul 4, intr-un bloc de 4 etaje, vreau sa spun ca ne ploua in casa de ani buni, ... (vezi toată discuția)
Legea locuintei sparcom_94 sparcom_94 buna seara, Locuiesc la etajul 4/4 al unui bloc de apartamente, pe o scara constituita ca asociatie de locatari, in orasul Slobozia, jud.Ialomita. In ... (vezi toată discuția)
Izolatie etaj 4 elena milos elena milos Socrii mei s-au mutat de ceva timp la un alt bloc dar la etajul 4.Cand s-au mutat nimeni nu a vrut sa contribuie la izolarea acoperisului,drept pentru ... (vezi toată discuția)