avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

copilul

va rog daca se poate sam raspundeti daca se poate intro tara straina sa obtin custodia copilului de 1 an si 8 luni cu consimtamantul mamei acestuia?mai pe scurt mama vrea sa mi-l lase mie si daca se poate face asta la o judecatorie din tara in care suntem acum,si ce pasi ar trebui sa urmam ca sa nu mai mergem in romania pt acest lucru?
copilul s-a nascut acolo ?
aveti domiciliul acolo, loc de munca ? dupa incredintare ati locui cu cel mic acolo?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal refuza sa-si dea acordul lilicu lilicu - divortul a fost anul trecut in ianuarie , pe vechiul cod, si mama are custodia copilului , tatal are drept de vizita - mama sa recasatorit cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara minor cu parinti divortati ciel_bleu ciel_bleu Buna ziua, Desi am citit pe forum celelalte postari referitoare la subiect, nu imi este clara situatia, deoarce nu reusesc sa inteleg decizia de divort a ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine custodia fetitei mele si ce sanse am ContSters230924 ContSters230924 Am avut o relatie de concubinaj care a durat 5 ani,in urma careia a rezultat un copil de sex feminin ce are varsta de 2 ani si trei luni in prezent,fetita a ... (vezi toată discuția)