avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cas-ul nu restituie banii platiti in avans
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cas-ul nu restituie banii platiti in avans

Buna ziua!
Am lucrat ca PFA pe mai multe contracte nestiind ca la unul din contracte trebuia sa platesc cas-ul la minim pe economie,eu platind la salariul realizat,acum mi-am suspendat PFA-ul si as vrea sa intru in posesia banilor de la CAS,unde am depus actele necesare la biroul de control,dar acestia ma amana de o luna ca sa nu-mi dea banii,spun ca nu au reusit sa solutioneze situatia desi am vb personal cu inspectoarea care se ocupa de dosar si am facut nenumarate drumuri la ei sa ma vada ca trebuie sa nasc poate asa-i sensibilizez.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 19:46, 11 Iunie 2011
Daca au trecut mai mult de 30 de zile de la data depunerii cererii de restituire , actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate pfa allyssa93 allyssa93 Buna seara, Am acte ca PFA, dar din februarie 2008 nu am mao avut nici o activitate ca PFA.Intrebare mea este daca trebuie sa platesc pensia si sanatatea, ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu de proprieteate. steffanias steffanias Buna ziua. In 1975 ,am cumparat o casa de la parintii mei ,terenul aferent constructiei fiind la momentul respectiv al statului .De atunci platim toate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna iunie 2020 am apelat la o firma de radiere ... Stan1995 Stan1995 Buna ziua, In luna iunie 2020 am apelat la o firma de radiere din biroul de credit. Aveam nevoie urgenta de un imprumut iar dansii au promis ca ma ajuta cu ... (vezi toată discuția)