In luna iunie 2020 am apelat la o firma de radiere din biroul de credit. Aveam nevoie urgenta de un imprumut iar dansii au promis ca ma ajuta cu stergerea si luarea unui nou credit de la ei. Stergerea nu a fost facuta, desi ei sustin ca au radiat o parte din bulinele de intarziere, insa neajutandu-ma sa obtin un credit. La momentul semnarii contractului eu nu am primit o copie acasa si spre rusinea mea nu am citit cu atentie fiecare clauza si nici nu mi=au zis ca acest contract este valabil timp de 6 luni, am trait cu impresia ca se expira in 60 zile daca nu se face nimic.
Luna aceasta am reusit sa obtin un credit singura de la o banca, nestiind ca nu trebuie sa colaborez cu alte banci, inafara de ei. Firma nu m-a lamurit deloc in tot acest timp, nu au fost expliciti, spunandu-mi ca daca obtin credit de la ei am de platit doar radierea din creditul respectiv, fara a specifica ca daca obtin credit pe cont propriu am de platit catre ei acest comision de radiere. In tot acest timp, m-au pus pe drumuri degeaba, nu au fost in stare sa ma ajute cu un credit si m-au tot amanat.
Drept urmare, m-am trezit cu un apel de la ei, in care m-au anuntat ca am de plata 4000 lei pe radierile facute si ca o sa trimita dosarul in instanta pentru ca nu am respectat clauze din contract si anume ca nu trebuia sa colaborez cu alta banca.
Mentionez ca la data cand sustin ei ca au facut radierile nu am fost anuntata. In contul meu de pe Biroul de Credit intarzierile inca apar si nu vad ca au radiat ceva. In plus, acestia au acces si la contul meu de la biroul de credit si am observat ca elibereaza situatii fara acordul meu.
Va rog frumos sa ma lamuriti unde ma pot adresa cu o plangere, intrucat ma simt neindreptatita si inselata de catre aceasta firma ''specializata''.
Era bine sa cititi ce semnati. Incepeti cu protectia consumatorului. Apoi cautati un avocat, si tot asa, mai departe, in instanta sau la politie dupa caz.
Probleme cu banca
RazvanG91
O sa incerc sa rezum cat mai concis problema cu care ma confrunt.
Acum trei saptamani am facut dosarul pentru accesarea unui credit de la Banca Transilvania ... (vezi toată discuția)