avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract de colaborare si somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract de colaborare si somaj

buna ziua.ma numesc roxana sunt din galati si as vrea sa imi spuneti daca imi pierd dreptul la somaj in cazul in care semnez un contract de colaborare cu o firma din bucuresti.am efectuat un sudiu si acum ar trebui sa se efectueze plata.dansii vor un contract semnat dar eu sunt in somaj.pot pierde somajul daca semnez acest contract?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters196669 , utilizator 11:50, 11 Iunie 2011
Nu, daca venitul obtinut este sub 500 de lei.
Va puteti lamuri mai bine citind discutia aceasta, dl. Tudor Valeriu a detaliat situatiile si a dat niste sugestii care v-ar putea fi de folos:


www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2011
ContSters196669, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de ajutor de somaj daca nu iau bacalaureatul? andudj andudj Buna ziua , vreau si eu sa stiu daca in urma absolvirii a 12 clase la sfarsitu anului scolar voi primi o diploma prin care se atesta ca am terminat 12 clase , ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare sau avocat Klara77 Klara77 Buna ziua , am o intrebare referitor la firmele care promit recuperarea banilor. As vrea sa-mi spuneti daca e mai sigur prin aceste firme sau mai bine ma ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit arysiso arysiso Am din nou o nedumerire ... Sunt asociat unic la un srl si singurul administrator cu contract de munca . M-am hotarat sa aplic pentru un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)