avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cuantumul despagubirilor in cazul servitutii de trecere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cuantumul despagubirilor in cazul servitutii de trecere

Buna ziua, de cativa ani sunt intr-un proces pentru servitute de trecere(am cumparat o casa fara intrare).In curtea prin care eu trebuie sa trec sunt 2 proprietari, tata si fiu, cu carti funciare separate dar curtea lor nu este delimitata. In urma evaluarilor s-a ajuns la un pret de 115 euro/mp. Este vorba de 100 mp. Acum as vrea sa stiu cum se face despagubirea, se imparte valoarea la toti 3 sau pentru prima curte se imparte in 3, ca valoare, a 2 a in doi, eu fiind ultimul ii despagubesc separat pe fiecare.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabita2000 , utilizator 14:19, 11 Iunie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare cu bucluc ! ajutor !! ContSters355039 ContSters355039 Am un cumparator - casa si teren . Aceasta casa , are intrarea principala pe un drum servitute de trecere si o curte interioara . Am 2/3 din terenul ce compun ... (vezi toată discuția)
Pierdere servitute Florin... Florin... Buna ziua. In 2008 , impreuna cu un domn am cumparat 2 terenuri de la o batranica care le-a dezmembrat din terenul (curte+gradina).Terenul initial era de 100 ... (vezi toată discuția)
Drum servitute în curte comuna Paula Gabriela Paula Gabriela Bună ziua, avem o sentința definitiva cu recunoașterea dreptului de proprietate într-o curte comuna. Menționez ca noi avem locuință în fundul curții. ... (vezi toată discuția)