avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionare anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionare anticipata

Va rog sa ma lamuriti: daca un salariat solicita inscrierea la pensionare anticipata, este obligatoriu sa inceteze contractul individual de munca in momentul primirii deciziei de pensionare , sau poate renunta la pensionare si poate continua activitatea? Stiu ca punerea in plata in cazul pensionarii anticipate se face din momentul incetarii contractului individual de munca, dar nu stiu daca se poate amana pensionarea. Va multumesc.:(
Salariatul va merge la angajator cu o copie de pe decizia de pensionare ... in baza acesteia se va emite decizia de incetare a raportului de munca.
Multumesc freelis pentru raspuns.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in plata a deciziei de pensie anticipata partiala stromelectro stromelectro Buna ziua. Daca un salariat a primit decizia de pensionare anticipata partial , si nu este multumit de cuantumul acesteia , se poate razgandi cu privire la ... (vezi toată discuția)
Continuare cim pana la comunicarea deciziei de pensionare ContSters229751 ContSters229751 5)Asiguraţii care îndeplinesc condiţiile prevăzute de prezenta lege pentru obţinerea unei pensii pentru limită de vârstă, cu excepţia pensiei ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare SilvestruFlorin SilvestruFlorin Buna ziua. Daca un salariat primeste decizia de pensionare pe care nu o aduce la cunostinta unitatii angajatoare si isi continua activitatea in acest fel, ce ... (vezi toată discuția)