avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cautarea adevarului...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cautarea adevarului...

In ce conditii se acorda pedeapsa cu suspendare sub supraveghere judiciara.....De ce trebuie sa tina cont un judecator pentru a acorda o asemenea decizie....
Important este sa aveti porbe pentru a`i justifica vinovatia
Vi se pare normal ca un judecator sa accepte fara sa tina cont de parerea d-nei procuror (toti au crezut ca aceasta este pentru decor), deci accepta propunerea audierii a trei martori dupa aproape 4 ani de cercetari, anchete, investigatii, timp si bani pierduti, doi nu pot depune marturie, legea le interzice acest lucru, iar un al treilea nu are cunostinte. Dar credeti ca doamna judecatoare renunta asa usor.....il citeaza cu mandat...mai trece o sedinta.....iar martorul castiga disputa...nu vine...In concluzie, doamna ramane cu amenintarile si propune o decizie pe care avea sa o aplice dupa doua luni si patru sedinte...Scade pedeapsa de la sapte la trei ani cu suspendare , motivele raman tabu....
Corecta observatia dvs.. Motivele nu se comunica, cu probele se joaca sotron, hotararile nu se mai redacteaza, este noua metoda de faultare.
Chipurile... au "uitat", au "gresit" sau au "pierdut" dosarul sau partile componente :duh:

P.S. Doar infractorii sunt cei mai buni "clienti" in afacerea asta pentru judecatori. De la dvs. ce ar avea de castigat? Stima si consideratia? :rofl:

Posturile se cumpara, iar scoala de "drept" nu e pe... nasturi. Isi recupereaza "investia", nu e "normal"? Dar nu e tarziu sa deveniti infractor si dvs., chiar e rentabil (si poate distractiv). D.I.Y. (Do It Yourself)
Principiul "jocului": Care e mai mare, mai negru si mai nebun - castiga. Ghilt!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2011
ContSters184021, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare,suspendare,supraveghere pici80 pici80 care este pedeapsa maxima cand se poate cere ca modalitatea de executare sa fie cu suspendare conditionata?? si pentru suspendare conditionata sub ... (vezi toată discuția)
Întrebare consecințe accident auto fără victime - autor fără permis și sub influența alcoolului Bianca.kieke Bianca.kieke Bună seara ! Am și eu o întrebare! Un prieten de al meu a condus fără permis , sub influenta alcoolului și a făcut accident, fără victime! Se poate ... (vezi toată discuția)
Imi poate raspunde cineva!!!!???? ce sa inteleg ? multumesc ioanax ioanax Caseaza in parte ambele hotarari, inlatura art. 86 cod penal indice 1 si 5, art 71 alineatul 5 Caseaza in parte ambele hotarari, inlatura art. 86 cod penal ... (vezi toată discuția)