avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Mai pot fi emise titluri de proprietate de catre primariile rurale pentru locuri de case?
Cel mai recent răspuns: cosarpavel , utilizator 15:57, 13 Iunie 2011
Puteti fi mai explicit un pic?
Adica aveti terenul pe care aveti construita casa si nu aveti act de proprietate sau doriti un teren pentru edificarea unei locuinte?
Doar in masura in care solicitati emiterea Ordinului Prefectului pentru un teren intravilan cu constructie, care se afla in posesia dvs. la data de 01.01.1990 (vezi art. 23 din legea 18/1991).
Orice alta cerere pentru (re)constituirea dreptului de proprietate, formulata acum, este in afara termenului legal.
poate nu am spus bine... am toate demersurile facute,dosarul inregistrat si aprobat,doar ca atunci am optat pt despagubiri in bani, si...tot astept. Vreau sa stiu daca pot sa schimb acum pt actiuni, si ce inseamna asta...
Mama mea(85 ani,vaduva de razboi) are terenul respectiv din anul 1945,dobandit prin contract de vanzare-cumparare incheiat la un notar public.Pe locul acela(intravilan) si-a construit o casa in 1959.Problema este ca vanzatoarea catre mama mea nu este trecuta in C.F.,deoarece a cumparat locul fara contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate cosarpavel cosarpavel Primaria Brestovat,jud.Timis,poate sa elibereze mamei mele(vaduva de razboi) titlu de proprietate pentru un loc de casa pe care il detine in fapt din 1945 ,si ... (vezi toată discuția)
Sa mai sper in rezolvare? cosarpavel cosarpavel Va rog mult sa-mi spuneti cum se poate rezolva urmatorul caz:mama a cumparat un loc de casa, in jud.Timis ,cu contract de vanzare-cumparare incheiat la ... (vezi toată discuția)
Inscriere cu teren in cap partiala cristina/BZ cristina/BZ Faptele pe scurt - in 1959 parintii mei,in prezent decedati, figurau cu suprafata x in registrul agricol - in 1959 fiul lor, in varsta de 13 ani, constrans ... (vezi toată discuția)