buna ziua, in cateva zile voi ramane somera, pentru ca se inchide firma. as vrea sa raman insarcinata dar inainte as dori sa stiu daca la terminarea somajului eu inca nu am nascut si mai am cateva luni, care nu se incadreaza in cele 63 de zile de concediu prenatal, voi putea beneficia de indemnizatie, inainte lucrand 1 an la firma care s-a inchis, si daca se ia in considerare si somajul. Multumesc anticipat
1. Daca sunteti in somaj veti putea beneficia de concedii medicale, concediu de maternitate si apoi de CCC.
2. Certificatele medicale le duceti la Agentia de Somaj care le calculeaza si le plateste.
3. Toate aceste concedii suspenda indemnizatia de somaj care se reia, de unde a ramas, dupa expirarea acestor concedii.
4. Cererea pentru CCC o faceti catre Agentia de Somaj.
5. Perioadele in care ati fost in somaj indemnizat, concediu medical si concediu de maternitate se iau in calculul celor 12 luni premergatoare natserii pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC.
Prenatal
alinacr3ata
sunt in somaj de 4 luni si sunt insarcinata,in acest caz pot intra in prenatal?sau ma pot intoarce la firma la care am lucrat pentru a intra in prenatal?
(vezi toată discuția)