avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile unei gravide
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile unei gravide

sunt insarcinata in 2luni si i-am informat pe sefi.am avut unele probleme cu sarcina si m-am internat in spital.am contract de munca.la angajare eu nu am semnat niciun contract de munca.am semnat decat protectia muncii si un stat de plata(unde scria ca am muncit 24 ore si am de luat 90ron).am inteles de la un coleg ca contractul meu ar fi pe o perioada de 3 luni si ca sefi nu mai doresc sa mi prelungeasca contractul datortita faptului ca sunt gravida.am inteles ca deja au angajat un om in locul meu si dupa ce termin concediul o sa imi spuna sa nu mai vin(cele 3 luni de contract ar expira pe 21 iulie)ce pot sa fac in situatia de fata.eu lucrez 8 ore iar pe contract as fi incadrata cu 4 ore .sunt angajata de pe 1 april dar contractul l-au bagat pe 21 april.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 13 Iunie 2011
ce pot sa fac in situatia de fata.?cum pot face rost de o copie de a contractului de munca
Solicitati angajatorului sa va inmaneze un exemplar de pe c.i.m. .. in caz de refuz, fie va adresati ITM-ului, fie instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca qeruta qeruta buna ziua daca nu am semnat contractul pe perioada determinata la4 ore ( eu lucrez 8 ore) si este inregistrat la itm am castig de cauza in instanta.dupa ce se ... (vezi toată discuția)
Informatii despre cartea de munca sfarghiu dan sfarghiu dan Buna ziua.Doresc sa aflu unde ma pot interesa daca un patron a incheiat unui salariat carte de munca.Am incercat la oficiul fortei de munca dar nu am primit ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la vreun venit ? Ynes2 Ynes2 Buna ziua va rog mult sa ma ajutați cu un răspuns , eu am lucrat din data de 12.09.2018 pana pe data de 5.06.2019 la o firma . Apoi am avut pauza 3 luni timp ... (vezi toată discuția)