avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

buna ziua
daca nu am semnat contractul pe perioada determinata la4 ore ( eu lucrez 8 ore) si este inregistrat la itm am castig de cauza in instanta.dupa ce se termina perioada imi da decize sau imi spune de maine nu mai vi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 24 Iunie 2011
fiti mai explicit
sunt angajata la o firma din aprilie 2011.pe 21 april au inregistrat contractul de munca la itm pe peroada determinata unde scrie ca sunt incadrata la 4 ore pe zi 20ore pe saptamana.eu nu am semnat contractul de munca si unde trebuia sa semnez nu e semnat.din cauza ca am ramas insarcinata ei nu mai vor sa-mi prelungeasca contractul.cand m-am angajat au spus ca sunt pe perioada nedeterminata si sunt incadrata la 8 ore.daca ii dau in judecata rezolv ceva?
De ce nu ati semnat?
Faptul ca pana acum ati lucrat in baza contractului respectiv demonstreaza ca vi l-ati asumat (ati fost de acord). Nu rezolvati nimic cu judecata.
CIM pe durata determinata inceteaza de drept la sfarsitul perioadei pentru care a fost incheiat, angajatorul neavand obligatia sa va propuna prelungirea lui.
Nu va mai prelungeste contractul ca nu mai au nevoie de dv. nicidecum ca sunteti insarcinata.
La incetare veti primi decizia de incetare desi in CIM scrie clar data la care va inceteaza contractul.
Intr-un alt topic deschis de dvs ati postat , citez : Eu am cerut din motive personale sa ma incadreze la 4 ore pe CM (dar muncesc 8 ore).
www.avocatnet.ro/content/for...

Cred ca undeva omiteti sa ne spuneti adevarul ... :(
Ultima modificare: Vineri, 24 Iunie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unei gravide qeruta qeruta sunt insarcinata in 2luni si i-am informat pe sefi.am avut unele probleme cu sarcina si m-am internat in spital.am contract de munca.la angajare eu nu am ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la vreun venit ? Ynes2 Ynes2 Buna ziua va rog mult sa ma ajutați cu un răspuns , eu am lucrat din data de 12.09.2018 pana pe data de 5.06.2019 la o firma . Apoi am avut pauza 3 luni timp ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata!!! ContSters203347 ContSters203347 Buna ziua, Am o intrebare,dar inainte de intrebare sa va explic situatia mea...sunt angajata la un dealer auto din data de 05 noiembrie 2010 si intre timp am ... (vezi toată discuția)