avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere amanare pt imposibilitate neprezentare+vacanta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere amanare pt imposibilitate neprezentare+vacanta judecatoreasca

Buna ziua,

As dori sa stiu cine poate depune aceasta cerere din momentul ce paratul in cazul unui proces civil nu a putut fi gasit si deci nu putea depune el aceast cerere?in cazul nostru motivul amanarii procesului este ca a fost depusa o astfel de cerere.

o alta intrebare o am referitoare la vacanta judecatoreasca cat dureaza aceasta si daca in timpul ei nu mai pot avea loc infatisari sau ce conditie trebuie sa indeplineasca un dosar ca sa poata fi judecat si in timpul vacantei,daca exista vreo conditie?

Va multumesc
Vera
Cel mai recent răspuns: clucer , utilizator 00:24, 13 Iunie 2011
poate a fost depusa cererea prin posta!
pe perioada vacantei se judeca dosarele urgente(Ordonantele Presedintiale, evacuarile, fond funciar,etc)
doar partile din dosar au calitatea sa depuna cerere pt acordarea unui termen. daca instanta a pus in vedere reclamantilor sa precizeze un alt domiciliu pt parat in caz de neconformare risca ca instanta sa suspende cauza.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspunsuri.
Totusi am o nelamurire, in cazul unui proces civil in care paratul nu mai locuieste la adresa din contract si noi recalmantii nu l-am putut gasi pentru a anula amiabil un contract, cine trebuie sa faca demersuri pentru a reusi sa-l localizam pe parat:avocatul, instanta ? Noi am incercat ca si persoane fizice sa-l gasim dar nici o institutie nu furnizeaza date despre alte persoane fara a avea o calitate oficiala si de aceea am apelat la actiunea judecatoreasca pentru a rezolva acest lucru.
in cazul cand paratul este plecat din tara sau nu e de gasit cum se procedeaza ca nu paote sa dureze la infinit un asemenea proces si noi sa fim blocati pentru totdeauna cu vanzarea imobilului din cauza unui contract nerespectat.

va multumesc
Vera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare proces clucer clucer Buna ziua, A dori sa stiu in cazul in care paratul dintr-un proces nu e de gasit si nu se prezinta exista un nr maxim de infatisari la care este chemat?Cum ... (vezi toată discuția)
Locatie actiune judecatoreasca clucer clucer Buna ziua, A s vrea sa stiu daca actiunea judecatoreasca pentru anularea unui antecontract de vanzare cumparare poate fi initiata in orasul de resedinta al ... (vezi toată discuția)
Depunere actiune perioada verii crystyna2000 crystyna2000 Am lasat avocatului meu actele necesare procesului de partaj, dar de la inceputul lunii iunie nu am nici o veste de la el. L-am sunat de cateva ori, insa de ... (vezi toată discuția)