avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DEPUNERE ACTIUNE PERIOADA VERII
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DEPUNERE ACTIUNE PERIOADA VERII

Am lasat avocatului meu actele necesare procesului de partaj, dar de la inceputul lunii iunie nu am nici o veste de la el.
L-am sunat de cateva ori, insa de fiecare dta gasea cate o scuza.
Se pot depune actiuni pe perioada verii sau este vacanta ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 10:34, 4 August 2012
se pot depune. serviciul de registratura functioneaza.
Stimat forumist,

O cerere de chemare în judecată se poate depune și prin poștă - recomandată cu confirmare de primire, fără probleme. Este, de altfel, cel mai comod mijlod de a înregistra o cerere pe durata vacanței.

Cu stimă.
Intrati pe portal.just.ro, alegeti instanta competenta si verificati la sectiunea dosare daca exista o actiune deschisa
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2012
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termene ContSters323967 ContSters323967 am si eu doua nelamuri 1. in cazul cererii de reexaminare a taxei judiciare de timbru se proroga termenul de anulare a actiunii ca netimbrata? 2. termenul de ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare pt imposibilitate neprezentare+vacanta judecatoreasca clucer clucer Buna ziua, As dori sa stiu cine poate depune aceasta cerere din momentul ce paratul in cazul unui proces civil nu a putut fi gasit si deci nu putea depune ... (vezi toată discuția)
Care este procedura de depunere a apelului în vacanța instanțelor? Barbarosa Barbarosa Vreau sa depun apel la o comunicare sosita luna trecuta pe 15-16 iunie. Pe plic am doua stampile cu data, una din 11 iunie si cea de-a doua din 13 iunie. Pe ... (vezi toată discuția)