avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat si angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat si angajator

AM reclamat fostul angajator cu niste nereguli a fost sactionat,ca sa nu mai ajung in instanta pot sa cer drepturile pe cale amiabila printr-un comunicat scris fax sau E-MAIL daca e de acord acesta.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:15, 12 Iunie 2011
Daca aveti o hotarare investita cu titlu executoriu, mergeti direct la firma sau apelati la un executor judecatoresc.
ma indoiesc ca fostul angajator va va da aceste drepturi pe cale amiabila. incercati printr-o notificare scrisa sa solicitati aceste drepturi. opinia mea este ca tot in instanta veti rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

incuviintare de catre instanta a executarii sentintei suciu_diana suciu_diana Buna seara, as dori sa va intreb daca mai este nevoie ca o sentinta definitiva data pe dreptul muncii, sa fie incuviintata de instanta, inainte ca ea sa ... (vezi toată discuția)
Evacuare persoane fara titlu PAS22 PAS22 Buna ziua, Am cumparat un imobil (casa), iar in una dintre camere se afla o familie (2 persoane) care au locuit acolo, fara titlu, numai cu acordul fostului ... (vezi toată discuția)
Renuntare executare sentinta dana_b1702 dana_b1702 O sentinta civila, definitiva si irevocabila prin nerecurare, poate fi pusa in executare doar pentru o parte din reclamanti? Din 11 reclamanti doar 2 solicita ... (vezi toată discuția)