varul meu mi-a dat o masina care nu ii mai trebuia.era o masina veche asa ca eu si prietenul meu am luat-o si am dus-o la husi jud vaslui pentru eventualele imbunatatiri.acum masina este vopsita alta culoare(era galbena si acum e albastra).stiu ca trebuie sa ii faca I.T.P-ul pentru a putea circula cu ea.dar daca face I.T.P-ul nu trebuie schimbat si certificatul de inmatriculare deoarece s-a schimbat proprietarul si culoarea masinii?
el trebuie sa vina cu masina la bacau sa ii facem actele pe numele meu.dar nu poate veni fiindca nu are inca inspectia tehnica facuta si nu as vrea sa aiba vreo problema.cum ar trebui sa procedez pentru ca totusi as vrea ca masina sa fie trecuta pe numele meu in acte si schimbarea actelor sa aiba loc la bacau.
Ar putea sa imputerniceasca pe cineva sa faca formalitatile necesare transcrierii masinii pe noii proprietari prin procura notariala.
In ce judet este inmatriculata masina?
masina este inmatriculata in bacau si nu as vrea sa ii schimb numerele.nici vanzarea nu s-a facut inca deoarece vreau sa aiba loc tot la bacau.eu sunt din bacau si prietenul din vaslui dar mi-ar fi mult mai usor sa nu ii mai schimb si numerele.
Parerea mea este ca cel mai bine este sa faceti o plimbare pana la serviciul inmatriculari de la Bacau. Acolo un functionar, mai mult sau mai putin amabil, va va spune cum trebuie sa procedati. Eu pot sa dau cu presupusul, dar de procedat va trebui sa procedati cum va spune respectivul functionar.
Succes!!!:-/
Culori stas
gi-jane2
Buna seara, exista norme care sa oblige sa vopsesti cu vopsea gri, usa liftului ?
Pot sa vopsesc teava de gaz care traverseaza palierul, cu alb ?
(vezi toată discuția)