avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat luat pentru folii neomologate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat luat pentru folii neomologate

Ce as putea sa fac ca sa pot sa circul cu foli neomologate pe fatza .. fara sa imi ia certificatul de inmatriculare nu este chiar nici o solutie ?? dak contest procesu verbal as putea castiga sh dak da spunetimi cum va rog ... mult de tot
Cel mai recent răspuns: Sorin pitariu , utilizator 02:14, 15 Iunie 2011
nu aveti ce face, le dati jos si daca vreti folie pe geam, le omologati RAR.
Pai nu ne mai da rar-ul omologare pe geamurile din fatza :(( Multumesc multi pentru raspuns ... O zi buna
Unde-i lege nu-i tocmeala. Solicitati in scris de la RAR motivarea scrisa a unui refuz si apoi actionati-i in instanta daca raspunsul lor nu va convinge.
Si in instanta ce as putea face ?? Am vreo sansa sa castig ? Cu Stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces-verbal, amenda pentru folii neomologate marianturtoi marianturtoi in luna iulie 2011 am mers la RAR pentru a obtine un Certificat de agreare taxi pentru un autoturism care avea folii omologate pe geamuri din anul 2008 am ... (vezi toată discuția)
Folii auto livium2015 livium2015 recent am fost amendat si mi s-a retinut talonul pentru ca am folii pe geamurile laterale din fata omologate sa si celelalte din spate, dar politistului i s-au ... (vezi toată discuția)
Folie neomologata - consecinte ovtim01 ovtim01 Am folii omologate pe geamurile spate+luneta. Vreau sa-mi pun si pe cele din fata, dar 25 %, ceea ce nu e legal. Daca sunt oprit de politie, iar eu las ... (vezi toată discuția)