avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aproximarea anului de pensionare normala (limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aproximarea anului de pensionare normala (limita de varsta)

Cand trebuie sa depun actele necesare pensionarii normale avand grupa a II-a,castigata in instanta,cu reducerea din varsta a un sfert din anii de vechime(25 ani vechime).Incadrat in munca la terminarea facultatii(1979) si apoi disponibilizat in2004:reincadrat in 2006 la privat si in final redisponibilizat in 2008 ? Cu multumiri anticipate,
Paragarafamus:

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:03, 14 Iunie 2011
Aceste perioade sunt stagii de cotizare la pensie si va ajuta la punctaj dar nu reduc varsta de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma pensionez luciy luciy BUNA ,SA INCEPEM .AM VARSTA DE 62,5 .AM LUCRAT 32,8 ANI DIN MAI MULTE ANGAJARI .22ANI INTR-O TIPOGRAFIE UNDE AM BENEFICIAT DE GRUPA 2, AM LUCRAT LA UN ... (vezi toată discuția)
Pensionare brezel brezel va rog sa-mi spuneti barbat nascut in octombrie 1954 cu 41 ani in campul muncii unde este inclusa si armata de 1.5 ani din care inainte de 2001 2 ani si 4 ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie mariusmocanu21 mariusmocanu21 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare! Tatal meu,nascut pe 6 martie 1954 ar dori sa iasa la pensie si nu stie daca indeplineste conditiile necesare. Acestea ... (vezi toată discuția)