avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract companie de telefonie mobila
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract companie de telefonie mobila

In calitate de administrator al firmei , am semnat un act aditional de prelungire a contractului cadru cu o companie de telefonie mobila.

Negocierea si semnarea contractului a avut loc prin intermediul reprezentantului lor de vanzari, ( un dealer local).
Contractul standard, pre-semnat si stampilat de catre compania de telefonie prevedea ca termen de valabilitate 2 ani.
In prezenta dealer-ului, am modificat ( semnand si stampiland alaturi) termenul de 2 ani , reducandu-l la un an. S-au semnat 3 exemplare de contracte ( noi, dealer, comp.tel.)

Compania de telefonie nu a transmis niciodata vreo instiintare referitoarea la obiectiunea pe care am facut-o la semnarea contractului si a executat timp de un an contractul. La expirarea celor 12 luni , am portat numerele de telefon in contul altei companii de telefonie

Acum, ei considera ca de fapt contractul este inca valabil si cer penalitati de reziliere unilaterala a contractulu ( 75 de euro / SIM ) ; mai mult, continua sa trimita facturi la valoarea abonamentului desi nu mai au numerele de telefon in sistem.

Noi consideram ca un contract reprezinta vointa partilor iar vointa noastra a fost exprimata prin acea obiectiune initiala ; daca timp de 12 luni contractul s-a executat, insemana ca societatea de telefonie si-a insusit contractul in integralitatea sa, inclusiv obiectiunea.

Intrebarea mea este: credeti ca in Instanta, Judecatorul poate sa ignore obiectiunea noastra si sa considere contractul valabil 2 ani ?

Ce ma sfatuiti sa fac pt a ne apara de acest abuz?
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2011
dani09, utilizator
Cel mai recent răspuns: dani09 , utilizator 00:17, 14 Iunie 2011
In instanta judecatorul va lua act de obiectiune si va anula toate actiunile abuzive ale companiei de telefonie.Bineinteles trebuie sa probati cele afirmate...Grabiti-va!!!
Adica imi sugerati sa ii dam noi in judecata - preventiv- cerand anularea facturilor emise de catre ei ? sau sa astept sa ne dea ei in judecata pt neplata facturilor emise , ei oricum pierzand procesul ?

Sa fie atacul cea mai buna parare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobilă Barbu Nicolae Barbu Nicolae Bună ziua, am făcut trei abonamente prin portare. Înainte de a se produce portarea am discutat telefonic cu noua companie detaliile noilor abonamente ... (vezi toată discuția)
Anulare contract firma de telefonie mobila cioranu cioranu La inceputul lunii feb2014 am fost contactat de un agent de la o telefonie mobila concurenta cu cea la care eram cu contract in derulare.Acel contract stiam ca ... (vezi toată discuția)
Cale amiabila sau judecata? alexoiu alexoiu Buna ziua, As dori sa va prezint o situatie si sa ma sfatuiti va rog ce ar trebui sa fac. Am (sau am avut, veti vedea de ce zic asa) un abonament la ... (vezi toată discuția)