avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutooor ! Cerc vicios in actele de succesiune asupra ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutooor ! Cerc vicios in actele de succesiune asupra unui teren

Pe scurt : verisoara mea a decedat acum 3 luni ...avea in proprietate un teren ... terenul nu avea cadastru si nu era intabulat ...singura mostenitoare a verisoarei mele este mama ei ... iar notarul spune ca nu poate face actul de succesiune pe teren daca acesta nu e intabulat ... cadastristul spune ca nu poate face cadastru unui teren al carui propretar e decedat , ca trebuie facut mai intai actul de mostenire si apoi facuta intabularea pe noul proprietar
Cum ies din situatia asta ?
Cu alte cuvinte , un teren poate fi inclus in actul de succesiune fara sa fie intabulat ?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iulie 2008
Gambino, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gambino , utilizator 14:50, 23 Iulie 2008
Mentionez ca terenul a fost cumparat de verisoara mea acum 5 ani , cand nu era obligatorie intabularea , sau cel putin asa am inteles eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare locuinta cu cadastru facut in anul 2001 roiban roiban buna ziua parintii au decedat iar pentru efectuarea succesiuni notarul solicita extras de carte funciara proprietatea o casa si teren cu anexe este mostenita ... (vezi toată discuția)
Intabulare simonna38 simonna38 Daca am mostenit 1/2 dintr.un teren trebuie sa fac deodata cu celalalt mostenitor masuratorile si actele la notar pt a fi propietara cu acte in regula ? Sau ... (vezi toată discuția)
Cumparare drept la mostenire trifoicupatrufoi trifoicupatrufoi Doresc sa cumpar dreptul la mostenirea ramasa in urma decesului matusii mele de la singurul ei mostenitor direct verisoara mea.Este vorba de un titlu de ... (vezi toată discuția)