avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune

la iesirea din indiviziune la notar pentru teren este nevoie de ce acte? trebuie facuta intabularea inainte? taxele sunt mai mici la notar sau la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 10:55, 13 Iunie 2011
Depinde; Eu cred ca la notar sunt mai mari preturile, si dece pt. ca se percepe onorar, impozit si alte taxe. In instanta platiti taxa de timbru, presupun ca nu va angajati avocat, sau chiar de va angajati, va puteti recuperati de la partea potrivnica prin executarea titlului. Succes.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune galaoan galaoan Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie. Dupa moartea bunicilor mei, din partea mamei, cei 10 frati ai mamei au mostenit 1 ha de ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ovi961 ovi961 O zi buna va doresc! Am o serie de intrbari referitoare la iesirea din indiviziune. Dar mai intii povestea pe scurt. Mama mea impreuna cu fratele ei au ... (vezi toată discuția)
Succesiune mmnngg mmnngg buna ziua ! ma numesc nicu....as dori sa imi dati cateva sfaturi ....detin un titlu de proprietate eliberat de comisia judeteana pentru stabilirea drepturilor ... (vezi toată discuția)