avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine plateste pensia alimentara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine plateste pensia alimentara?

Sunt divortat de sotia mea, avem un copil de 5 ani, iar eu urmeaza sa-i platesc pensia alimentara. Cum se plateste aceasta? Va fi nevoie sa-i dau eu bani lunar (prin mandat postal) sau institutia la care lucrez imi va opri direct din salariu?
Cel mai recent răspuns: Romica , utilizator 00:00, 23 August 2004
In baza hotararii judecatoresti se va pune poprire pe salariu, societatea la care lucrezi urmand sa-ti retina din salariu si sa vireze banii reclamantei [addsig]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara achitata partial merda merda Se poate face plangere penala impotriva celui care achita doar o parte din pensia alimentara, dupa cum ii convine? E adevarat, achita lunar, dar cumuland ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac ca pensia alimentara sa intre direct in contul meu, fostul sot fiind rau platnic dana_1975 dana_1975 Buna ziua. Sunt divortata de 15 ani si de atunci din doua in doua luni ii fac plangere la politie fostului sot pt abandon de familie. Sincer, m-am saturat sa ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)