avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta medicala

Stie cineva cat este valabila adeverinta medicala "apt de munca"de la medicul de familie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 14 Iunie 2011
30 de zile
AnnaM a scris:

Stie cineva cat este valabila adeverinta medicala "apt de munca"de la medicul de familie?

Adeverinta medicala, din care sa rezulta ca sunteti « apt de munca » sau alte restrictii medicale este valabila timp de 30 de zile.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare dosar somaj Ion83 Ion83 Buna seara, doresc sa imi fac dosarul de somaj dar mai imi trebuie o adeverinta medicala din care sa rezulte ca sunt apt de munca sau eventuale restrictii ... (vezi toată discuția)
Adeverinta "inapt munca" - pot beneficia de somaj? florin_pelin1968 florin_pelin1968 Buna seara. Am si eu o problema: Ma pregatesc pentru intrarea in somaj, am certificat de Handicap gr. 2 (accentuat), am scos adeverinta de la medicul de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la medicul de familie pentru somaj ENGFULL ENGFULL pt a beneficia de somaj trebuie sa fii apt de munca ... clar adeverinta de la medicul de familie aici am o nelamurire - se plateste ? cat ? ( unii percep ... (vezi toată discuția)