avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte Necesare Dosar Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte Necesare Dosar Somaj

Buna seara, doresc sa imi fac dosarul de somaj dar mai imi trebuie o adeverinta medicala din care sa rezulte ca sunt apt de munca sau eventuale restrictii medicale.

De la ce medic pot obtine adeverinta medicala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 1 Iulie 2015
Adeverinta medicala, din care sa rezulte ca sunteti "apt de munca" sau aveti alte restrictii medicale o puteti lua de la medicul de familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta "inapt munca" - pot beneficia de somaj? florin_pelin1968 florin_pelin1968 Buna seara. Am si eu o problema: Ma pregatesc pentru intrarea in somaj, am certificat de Handicap gr. 2 (accentuat), am scos adeverinta de la medicul de ... (vezi toată discuția)
Intocmire dosar somaj gatej cezar gatej cezar postul meu sa restructurat ,am decizie interna date de firma,dar nu am nota de lichidare luata si nici ultimele salarii ridicate. ce sa fac ca sa mi intocmesc ... (vezi toată discuția)
adeverinta de la medicul de familie pentru somaj nicolmr nicolmr Stimate Domnule/Doamna Timp de 6 ani am lucrat in strainatate ( UE). La intoarcerea in tara printre actele necesare intocmirii dosarului pentru obtinerea ... (vezi toată discuția)