avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte succesiune

Buna ziua.Bunica mea a murit in urma cu 2 ani,ea fiind coproprietar al unui apartament(proprietar fiind mama mea).Pentru succesiune am nevoie de actele de divort al bunicii cu primul sot si certificatul de deces al celui de-al doilea sot.De unde as putea sa le procur nestiind anii in care s-au eliberat acestea?Mentionez ca stiu doar numele sotilor,alte date in legatura cu acestia nu cunosc.Cum se poate face succesiunea?Astept raspuns.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ivenia_ana , utilizator 10:26, 14 Iunie 2011
niste date tot va sunt necesare in obtinerea actelor, in duplicat.
1. Pentru hotararea judecatoreasca de divort, va e necesar un nr. de dosar si judecatoria unde s-a judecat procesul ( ati putea obtine, eventual, aceste date de la serviciul de Stare civila al primariei unde s-a incheiat casatoria);
2. pentru certificatul de deces, adresati-va Serviciului de Stare Civila unde a murit persoana in cauza.
Nu stiu nici nr de dosar si nici locul unde a murit persoana.Am o banuiala,dar nu este ceva sigur.Dar voi incerca.Va multumesc foarte mult.O
zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort pierduta PuiuAdrian1242 PuiuAdrian1242 Buna ziua, Mama mea este in situatia de a depune dosarul de pensionare,problema este ca i se cere o hotarare de divort, pe care a pierdut-o. A fost la ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat deces matusa gmih gmih Buna ziua! Ce documente doveditoare ar trebui sa prezint la Serviciul de stare civila pentru a obtine un duplicat al certificatului de deces al matusii ... (vezi toată discuția)
Mostenire magic9pm magic9pm Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu 2 intrebari. S. a fost casatorita cu D. , despartiti de peste 25 de ani dar nedivortati. A murit intai S. apoi D. S. a ... (vezi toată discuția)