avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inactivitate SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inactivitate SRL

Am infiintat un srl pe vremea cand inca eram student, in 2004. N-am avut niciun fel de activitate pana acum, depunand o data la 6 luni respectiva declaratie. Intrebarea mea este, daca ma pregatesc sa incep activitatea in urmatoarele luni (adica sa tai prima factura, nu?), pot DEJA sa primesc facturi corespunzatoare diverselor servicii? (de ex. imi mai fac o stampila.. sau o imputernicire notariala.. etc) si sa le inregistrez ulterior?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: teleptean , utilizator 09:12, 29 Iulie 2008
Daca nu dai drumul la activitate poti intocmi chiar tu acele declaratii pentru administratia financiara, daca iti dai un pic interesul . Un contabil te va costa sa stii si nu cred ca vei fi bucuros sa scoti bani din buzunar fara sa ai activitate pe firma. Vei avea nevoie imperioasa de un contabil in situatia daca incepi activitatea!

Succes si o zi buna!
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2008
teleptean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl fara activitate adina23 adina23 sunt in curs de a-mi deschide un srl, nu gasesc spatiu ptr a-mi putea desfasura activitatea, daca intocmesc actele firmei si o sa fie o luna, doua fara ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Roxie Roxie Buna seara. Sunt PFA la inceput de drum, si as avea nevoie de sfaturi legate de tinerea contabilitatii si declaratiile la Administratia Financiara. Pentru ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat madalinairimia madalinairimia Buna ziua, am citit raspunsurile dvs de aici si par foarte exacte. Din acest motiv as dori sa ma ajutati si pe mine, daca puteti. Acum ma inregistrez si eu la ... (vezi toată discuția)