avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren vindut de doua ori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren vindut de doua ori

am cumparat un teren in anul 2002 cind nu se inregistra de notar in cf .nu iam facut intabulare fiindca am plecat din tara ,proprietarul a fost convins de un afacerist cu terenuri care stia situatia terenului sal il vinda.Acesta la vindut cu buna stiinta.Va rog sami spuneti ce pot sa fac daca mai pot recupera terenul.X-(
Cel mai recent răspuns: gicajuravle , utilizator 10:42, 3 Noiembrie 2012
instanta de judecata este singura dvs. solutie
va multumesc pentru raspuns .ati putea sami spuneti pasiii pe care trebuie sai urmez .eu locuiesc in germania si nu sint la curent cu ...aceste proceduri
buna ziua,
puteti promova o actiune in revendicare.
ok,multumesc de raspuns nu prea stiu in ce consta aceasta dar o sa ma interesez
trebuie sa fac ceva
Cum ati cumparat? Nu se inregistra de notar in CF,asa cum precizati, dar ati fost la notar, sau ati incheiat chitanta de mana? Poate fi vorba de un fals.

Alte discuții în legătură

Teren agricol vandut la doua persoane Nicuovi Nicuovi Buna,am si eu o intrebare..In 2013 am cumparat un teren agricol si am facut un antecontract de vinzare cumparare cu suma achitata intgral,la care am avut si ... (vezi toată discuția)
Cumparate teren agricol neintabulat sorinnelupop sorinnelupop Buna ziua, As dori sa cumpar niste terenuri agricole care nu sunt intabulate (proprietarii au doar titluri de proprietate) Exista vreo posibilitate legala ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate 19 ntn 19 ntn Buna ziua.Anul trecut am cumparat o casa la tara ,care pe linga terenul aferent casei care este intravilan( care este intabulat pe cumpararator,vinzatorul ... (vezi toată discuția)