avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 20011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 20011

Buna ziua!
As avea nevoie de niste informatii privind examenul de admitere in INM(Magsitaratura).Eu sunt din Cluj si am inteles ca difera un pic ceea ce cere Bucurestiu....As vrea sa stiu dupa ce autori ar trebui sa invat la urmatoarele materii(in afara de codurile aferetnte si legile in vigoare):Drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal si orgaizare judiciara.
Am inteles ca exista si ceva culegeri de spete?
Va rog ajutor!!!!1:D
Cel mai recent răspuns: lollita , utilizator 16:28, 15 Iunie 2011
la inm se dau spete?eu stiu ca nu se mai dau....
Iata unde trebuie sa intrebi:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)