avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere motocicleta fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere motocicleta fara permis

Ieri am inchiriat un scuter de la cineva care mi-a spus ca scuterul are 50 cc, m-a oprit politia rutiera si neavand actele scuterului, l-au dus in rar unde s-a constatat ca scuterul avea 80 cc. Intrebarea mea e ce mi se poate intampla si daca faptul ca nu am stiut ca scuterul e de 80 cc conteaza in ancheta. Proprietarul a declarat ca mi-a spus ca scuterul are 50 cc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:41, 14 Iunie 2011
Declarati adevarul cu martori si in prezenta unui avocat. Sunteti pasibil de dosar penal.
Va veti alege cu un dosar penal si cu o condamnare cu suspendare. La infatisare este bine sa recunoasteti greseala si pedeapsa se va reduce cu 1/3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi condamnat pentru ceva ce nu am facut ? ContSters302543 ContSters302543 Pot fi condamnat pentru ceva ce nu am facut ? Buna ziua ma numesc Alex. Acum 3 ani cand aveam 15 ani am fost cu niste prieteni la o sala de jocuri iar apoi ... (vezi toată discuția)
Refuz de recoltare a probelor biologice alinaelida alinaelida Din anul 2007 am dosar penal pentru refuz de pro. biol. Nu am primit proces verbal. dovada, permisul e inca la mine , dar nu am niciun martor care sa fie ... (vezi toată discuția)
Citatie tribunal - chemare in calitate de martor pentru fond annamariab annamariab Buna ziua, va rog sa imi dati un raspuns. Am primit o citatie de la Judecatorie, sunt chemat in calitate de martor , pentru Fond, infractiuni privind ... (vezi toată discuția)