avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot intra in posesia unei alte copii ale unei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot intra in posesia unei alte copii ale unei Hotarari Judecatoresti?

In 2005 am castigat un proces de paternitate cu drept de apel... uletrior, respectivul, a pierdut recursul facandumi-se hotararea definitiva si irevocabila. Insa, acum 2 saptamani, i-am dat hotararea tatalui baietelului meu pentru cateva ore ca el si-a pierdut-o pe-a lui, si acesta mi-a uzat hotararea ( scrisul fiind indescifrabil ).. Intrebarea mea este urmatoarea: Cum as putea sa intru in posesia unei alte copii ale hotararii ce-o aveam definitiva? Care este procedura corecta ptr a intra in posesia unei altei copii? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters160566 , utilizator 23:50, 14 Iunie 2011
Cu ceea ce a ramas din hotararea deteriorata, mergeti la instanta unde s-a judecat fondul si solicitati eliberarea unei copii cu valoare de original.
Formulati o cerere de eliberare a unei copii xerox a respectivei hotarari si ulterior formulati cerere pentru legalizare acesteia.
Pentru legalizare aveti nevoie de :
-cerere adresata presedintelui instantei,
-taxa de timbru de 2.00 lei,
-timbru jud. de 0,15 lei,
-hotararea a carei legalizare se solicita.
Va multumesc frumos pentru raspuns..! Acum sa vad daca voi reusi sa obtin o noua copie a hotararii, inainte de vacanta Judecatorilor..:) Inca o data, multumiri sincere! Cu stima, Maria!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletinul de identitate veraveronica veraveronica ma rugat o vecina sa va intreb cefel de timbre trebuie ca sa trimita la judecatorie ca sa dea copie dupa divort ca sasi poata face buletinul.de cat timbru (vezi toată discuția)
Copia unei hotarari judecatoresti sorin_alexandrescu sorin_alexandrescu Am o H.J. care a devenit greu lizibila ,(a fost scrisa la masina in mai multe exemplare - la indigo). Ce trebuie sa fac pentru a obtine o copie a documentului ? (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o copie a hotararii judecatoresti definitive si irevocabile? StifflerSamm StifflerSamm Buna ziua! Avand niste probleme de natura penala,ca sa ma inscriu la scoala de soferi mi s'a cerut [b]o copie[/b] a [u]hotararii judecatoresti[/u].Am umblat ... (vezi toată discuția)