avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie impotriva deciziei de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie impotriva deciziei de pensie

Au trecut cele 30 zile pentru contestatii la care aveam dreptul.Intre timp am calculat si am vazut ca sunt unele elemente incoerente in decizie.Mai pot contesta decizia de pensionare???
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:39, 16 Iunie 2011
Termenul pentru contestarea deciziei de pensionare este de 45 de zile.
adrian1962 a scris:
Au trecut cele 30 zile pentru contestatii la care aveam dreptul.Intre timp am calculat si am vazut ca sunt unele elemente incoerente in decizie.Mai pot contesta decizia de pensionare???

Bineinteles ca nu mai puteti contesta decizia de pensie.

Art. 149 din Legea nr. 263/2010 prevede, foarte clar, ca deciziile de pensie se contesta in termen de 30 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie PAULA.NUTA PAULA.NUTA as dori sa stiu pot sa fac cerere de recalculare de pensie ptr k sunt nemultumit citi bani primesc? M-am intilnit cu colege de servici care au lucrat cu mine ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta o decizie de pensie anticipata partiala? andreea-boboia andreea-boboia Buna ziua, Ieri am primit decizia de pensionare anticipata partiala cu diminuare de 45%. Mentionez ca am realizat stagiul total de cotizare de 35 ani 10 luni ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ineu1968 ineu1968 In data de 27.05.2015 a decedat sotul meu care era pensionar militar.In data de 04.06.2015 am depus documentele la Casa de pensii MApN.Am primit decizia de ... (vezi toată discuția)